PRYO-Uke

Til dere som ikke vet hva det er, så er det sånn at man skal jobbe i en uke. I en butikk eller noe sånt. Vi hadde det fra mandag til fredag som var igår, var kanskje derfor jeg ikke blogga så mye heller pga at jeg var sliten og trøtt. Måtte stå opp ca 06.00, begynte å jobbe ca 09.00 og slutta mellom 15.00-16.00. Alt i alt så var det ganske morsomt å jobbe på Meny! Pakka boller, satte ut varer, lagde mat og alt mulig. Fikk forresten jobbe med Ida og Andreas, var morsomt det, hehe. Var i hvert fall ikke alene, og det var bra.

Vi møtte to drit kule folk, nemlig Arne og Stian. Stian var sjefen for Meny og Arne var vell sjefskokken. Har aldri møtt to fyrer rundt alderen 25-30 som er så kule, og så freshe. Hahaa, savner dem og humoren dems nå føler jeg. Også var vi så heldige at vi fikk beholde klærene vi jobba i, så der har jeg en genser til og en svart bukse da. Slutten av dagen igår fikk vi rundt 100,- som vi kunne bruke for å handle for inne på Meny, det var gøy!

Har dere også hatt sånn "pryo-uke"?

IneRenate.


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Design av idawisth.blogg.no

her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


50 Days
Blogg
Camping
Design
Inspirasjon
Music

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no


hits