Jeg kommer til å savne noen i sommer

Selvom sommerferien begynte for noen dager siden vil jeg bare få det ut.

Jeg har gledet meg til sommeren helt siden januar, og noen kanskje lenger. Etter min mening er sommeren den beste årstiden jeg vet om. Men sommeren har faktisk en kjip side når vi tenker oss om.

Nemlig å savne noen! Kanskje kjæresten din drar på ferie i ca 2 uker og for å ikke snakke om ringeprisen, eller en utrolig god venn. Føles ut som evigheter! Men heldig som jeg er, akkurat denne sommeren kommer ingen av de nærmeste vennene mine til å reise så langt, og heller ikke så lenge. Okei, 1 uke er nok for meg - savner Siv og Fredrik allerede, får ikke sett dem før på mandag. Jeg skal til campinga, Siv er i Sverige og Fredrik er vell hjemme.

På skolen har vi tre vært sammen nesten hver eneste dag i en lang stund, på skolen og etter skoletiden. Om vi ikke har sett hverandre på lenge pleier vi å ringe til hverandre bare for å snakke, hver gang får jeg den følelsen av at jeg har savnet dem utrolig mye. Husker når jeg sov hos Siv, snakka med Fredrik fra ca 23.00 til 04.00, lørdag til søndag. Snakka både på sms, facebook og tlf. Var utrolig koselig! ♥

Det er godt å ha mange venner rundt seg, men jeg tror det viktigste er å ha én eller to litt nærmere seg. Jeg har mange venner jeg er ubeskrivelig glad i, men Siv og Fredrik er de to jeg ikke kan klare meg uten. Dem forstår meg på en helt spesiell måte, vi orker aldri være uenige.. eller jeg og Fredrik kan det, vi er de to typene som alltid skal kødde med hverandre, men forklarer litt også siden vi går i samme klasse, mens Siv går i en klasse over oss. Jeg tror ikke det har gått én dag uten en latterkrampe med de to flotte apene der. Aldri har vi krangla heller, og det er jeg glad for. Siv, hun er som en søster, og Fredrik, han er som en bror for meg. Evig glad i dere, dere er alt ♥Savner dere noen akkurat nå?

-
IneRenate.


  1 kommentarer

Postet av: Stine : >
Fint skrevet! :-D ja, savner Elise og Mathilde<3 men er du og han gutten sammen? du og Fredrik lixm? :-D
29.jun.2011, 23:02

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Design av idawisth.blogg.no

her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


50 Days
Blogg
Camping
Design
Inspirasjon
Music

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no


hits