Jeg kommer til å savne noen i sommer

Selvom sommerferien begynte for noen dager siden vil jeg bare få det ut.

Jeg har gledet meg til sommeren helt siden januar, og noen kanskje lenger. Etter min mening er sommeren den beste årstiden jeg vet om. Men sommeren har faktisk en kjip side når vi tenker oss om.

Nemlig å savne noen! Kanskje kjæresten din drar på ferie i ca 2 uker og for å ikke snakke om ringeprisen, eller en utrolig god venn. Føles ut som evigheter! Men heldig som jeg er, akkurat denne sommeren kommer ingen av de nærmeste vennene mine til å reise så langt, og heller ikke så lenge. Okei, 1 uke er nok for meg - savner Siv og Fredrik allerede, får ikke sett dem før på mandag. Jeg skal til campinga, Siv er i Sverige og Fredrik er vell hjemme.

På skolen har vi tre vært sammen nesten hver eneste dag i en lang stund, på skolen og etter skoletiden. Om vi ikke har sett hverandre på lenge pleier vi å ringe til hverandre bare for å snakke, hver gang får jeg den følelsen av at jeg har savnet dem utrolig mye. Husker når jeg sov hos Siv, snakka med Fredrik fra ca 23.00 til 04.00, lørdag til søndag. Snakka både på sms, facebook og tlf. Var utrolig koselig! ♥

Det er godt å ha mange venner rundt seg, men jeg tror det viktigste er å ha én eller to litt nærmere seg. Jeg har mange venner jeg er ubeskrivelig glad i, men Siv og Fredrik er de to jeg ikke kan klare meg uten. Dem forstår meg på en helt spesiell måte, vi orker aldri være uenige.. eller jeg og Fredrik kan det, vi er de to typene som alltid skal kødde med hverandre, men forklarer litt også siden vi går i samme klasse, mens Siv går i en klasse over oss. Jeg tror ikke det har gått én dag uten en latterkrampe med de to flotte apene der. Aldri har vi krangla heller, og det er jeg glad for. Siv, hun er som en søster, og Fredrik, han er som en bror for meg. Evig glad i dere, dere er alt ♥Savner dere noen akkurat nå?

-
IneRenate.

Hos Siv, jentami

Hei! Har tenkt til å legge ut noen bilder som jeg ikke fikk lagt ut igår, siden jeg brukte en annen pc. Bildene ble tatt forrige tirsdag. Starten på sommern var jeg hos Siv ♥ Litt - altfor - mørke bilder, men bedre enn ikke no.

Ikke døm oss.. vi er bare sånn - and we like it! ♥


Hva syns dere om bildene?

-
IneRenate. 

Bloggpause, over.

Jupp, tok meg en bloggpause. Siden det er sommerferie skulle jeg nyte den litt! Er ikke så mye å fortelle, har bare vært ute med venner, og overnatta hos Siv, jentami♥

Har flere bilder, men ikke på denne pc'n her..

Hva har dere gjort i ferien? God sommerferie

- IneRenate.

HOT OR NOT?

 

 Jeg syns dette er hot!

Hva syns dere?

-
IneRenate.

Lillebror blir 13 år idag!

Gratulerer så mye med dagen, Kim Aaron! Endelig har du blitt ungdom, haha. Om du leser dette innlegget så vil jeg bare si at jeg er utrolig glad i deg, selvom jeg kanskje ikke sier det så ofte. Husker ikke sist gang vi krangla heller, du er en god venn og en bra lillebror. Men nå spiller du sikkert fotball på leirskolen, håper du har det fint der i hvert fall! Du får kose deg masse, og håper du likte gaven du fikk med deg! ♥ Jaja, glad i deg "Lil sis".

Har dere en i familien som har bursdag idag?

-
IneRenate. 

"Den røde kjolen"

OG, JEG ER FORNØYD! 4+ Fikk nemlig igjen norsk tentamen min idag, var syk igår så fikk den idag. Og jeg kan si det sånn at det er drit braaaa, for å være meg altså! Skrev en historie på 4 sider, var skrekkhistorie, "Den røde kjolen". Jiho, nå blir det penger pappa ♥Gikk det bra med dere på norsk tentamen også?

-
IneRenate.

Syk.

Så derfor orker jeg ikke å skrive så mye nå.. men kommer sterkere tilbake etterpå, kanskje.

 

Kino og pizza

I dag, eller i går da - siden klokka er over 00.00 - så var jeg på kino med mine to lillebrødre, minstemann heter Kevin og er 6 år, og han andre heter Kim Aaron og er snart 13 år. Var så lenge siden vi har vært på kino, også hadde vi fått 3 gratisbilletter fra kusina våres, May-Liz, tusen takk! Slapp jeg å betale min egen. Gjett hva vi så a? Jaja, Kevin fikk velge så vi så på "Kung Fu Panda 2 3D". Kan ikke si at det var den beste filmen jeg har sett, men var greit nok.

Etter det dro hele familien til "Kokken´s", pizzane var ikke verdens beste de heller.. føler at jeg klager mye nå, men må bare få det ut. Men alt i alt så var det en ganske koselig dag!


Mamma og Kevin ♥
Kevin ♥
♥ Mamma og pappa ♥

Hva gjorde dere i går?

-
IneRenate.

Nytt design

Og jeg er fornøyd, endelig! Gikk så lei den andre, hadde den i ca 2-3 mnd. Var heldigvis ikke jeg som lagde det nye designet, var Ida Wisth. Så tusen takk for det! Trykk på navnet for å komme inn på bloggen hennes. Utrolig søt jente, pluss at hun har en utrolig fin blogg! Det som er nytt for meg er at jeg ikke har en header, og jeg liker det - første gang! åh, da slipper jeg å styre for å lage en header, deilig sier jeg bare. Jeg elsker det nye designet! 

Hva syns dere om det nye designet?

-
IneRenate.  

PRYO-Uke

Til dere som ikke vet hva det er, så er det sånn at man skal jobbe i en uke. I en butikk eller noe sånt. Vi hadde det fra mandag til fredag som var igår, var kanskje derfor jeg ikke blogga så mye heller pga at jeg var sliten og trøtt. Måtte stå opp ca 06.00, begynte å jobbe ca 09.00 og slutta mellom 15.00-16.00. Alt i alt så var det ganske morsomt å jobbe på Meny! Pakka boller, satte ut varer, lagde mat og alt mulig. Fikk forresten jobbe med Ida og Andreas, var morsomt det, hehe. Var i hvert fall ikke alene, og det var bra.

Vi møtte to drit kule folk, nemlig Arne og Stian. Stian var sjefen for Meny og Arne var vell sjefskokken. Har aldri møtt to fyrer rundt alderen 25-30 som er så kule, og så freshe. Hahaa, savner dem og humoren dems nå føler jeg. Også var vi så heldige at vi fikk beholde klærene vi jobba i, så der har jeg en genser til og en svart bukse da. Slutten av dagen igår fikk vi rundt 100,- som vi kunne bruke for å handle for inne på Meny, det var gøy!

Har dere også hatt sånn "pryo-uke"?

IneRenate.

God helg!

Hei alle sammen! Skulle bare ønske dere god helg, selvom det er utrolig dårlig vær ute - i hvert fall hos meg, men på søndag så er det spådd knall sol da. Så gleder meg. I helgen så skal jeg på kino og ut sammen med familien for å spise pizza, noe sånt. Så ha fortsatt en god helg dere.

Hva skal dere i helgen da?

-
IneRenate.

Ine og Kevin kjeder seg

 

 


Ehm.. ja?

Hahaha, ligger i slekta. Glad i deg Kevin! ♥

Har du også en lillebror eller en lillesøster du er glad i?

-
IneRenate.

Smack you..

Tonight I'm gonna smack a bitch! Fått den helt på hjernen akkurat nå.


Kimberly Cole - Smack you

Hørt den før?..
Hva syns dere om den?

- ♥ IneRenate.

Fortsatt her

Kan ikke klage, men uansett - det er varmt! Lenge siden sist nå, men blogglysten min har desverre ikke vært med meg. Men føler at den begynner å komme tilbake nå.

Er det varmt hos dere også?

- IneRenate.

Mr Saxobeat


Alexandra Stan - Mr Saxobeat. Digger sangen!

Hva syns dere om sangen?

-
IneRenate.

Grillmat

Hei! Idag så var det jeg som lagde middagen, eller stekte middagen kanskje. Utrolig nok så ble det bra!

Idag har det vært utrolig varmt, men fikk ikke bada. Hadde vært deilig. Kommer til å angre på at jeg sier dette, men endelig .. sola er borte.

Har det vært utrolig varmt hos dere idag?..
Har dere bada enda?

- ♥ IneRenate.

CampingGutta

Hei på dere. Igår kveld, fra 20.00 til 02.45 var jeg hos Kristoffer, var utrolig koselig. Var der sammen med Robin, John Martin, Magnus og Thomas. Vi så på Paradise Hotel, første gang jeg noen gang har sett på det - var greit nok, gratulerer så mye til dem som vant, husker ikke helt hva dem heter, haha. Sånn kan det gå. Men ellers var vi bare på pc'n for å spille eller så snakka vi litt med folk. Er fortsatt utrolig trøtt.

Hva gjorde dere igår kveld?

- ♥ IneRenate.  

Doughnuts- IneRenate.

1. juni - 2011

Da er det 1. juni i dag da folkens. Fra i dag så skal jeg blogge hver dag, skal bli flinkere! Vet jeg sier det kanskje litt for mye - en del ganger. Og snart er det sommerferie. Gleder meg utrolig mye, pluss at vi har fri fra idag - altså onsdag til søndag. Begynner å like dette.

Nå sitter jeg inne i campingvogna på Sperillen. Er sliten og trøtt så håper jeg sover godt i natt. Hittil har jeg møtt Magnus, utrolig koselig gutt. Satt og snakka litt sammen, om alt og ingenting. Så nå håper vi bare på at de andre kommer snart, så fort dere. De fleste skal vell dra hjem på søndag, så unnskyld meg om dere leser dette: - det kommer til å bli en utrolig laaaang "helg", for å si det pent.


Er utrolig trøtt og sliten. Pluss at været ikke er så bra og jeg liker ikke at det regner. Men nå må jeg hente Kevin, skal spise.
Vi blogges.

Hva skal dere i "helgen" da?

- IneRenate.


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


50 Days
Blogg
Camping
Design
Inspirasjon
Music

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits