Fra Onsdag til Søndag..

.. klarte jeg å ta 2 bilder fra campingen. Men, solaaa har vært herlig! ♥ Har fått solt meg, bada masse og vært med noen utrolige folk - Lise Marie, Katrine, Ove Renè, Flattum, Rallerud, Fredrik og John Martin. ♥ IneRenate. 

Jeg blir rett og slett kvalm

Er noen dager siden nå, men må bare skrive om det, få ut det jeg mener om saken. Alle veit sikkert hva jeg skal til å skrive om nå, og det er riktig. Det som skjedde i Oslo og på Utøya.

Hvordan kan èn person klare å drepe så mange uskyldige mennesker? Det er helt sykt. Jeg er ikke den typen til å hate mennesker, men akkurat Anders Behring Breivik mister respekten min. Er heller ikke bare jeg som hater han tror jeg. Minst 84 mennesker mistet livet, den 22.07 på en fredag - etter hendelsen i Oslo og på Utøya. 84 uskyldige mennesker. Jeg har ikke ord som beskriver det jeg føler. Det er helt grusomt!

Jeg selv skulle dit sammen med ei bestevenninne, men heldigvis så dro vi ikke pga dårlig vær. Den dagen, eller den uka var jeg hos Siv. Vi bor like ved øya, kan se den i hvert fall. Husker at vi så alle båtene som dro ut dit, der og da visste vi ingenting. Dagen etter satt vi bare inne for å se på nyhetskanalen, samtidig som vi søkte rundt på nettet for å lese. Var noen som jeg kjente som var på Utøya, alle klarte seg - utenom en, en kjempe god venn. Gråt hele den dagen. Hvil i fred, alle som mistet livet.


Var dere der?
Kjente dere noen som mistet livet?

-
IneRenate. 

I'm still here

Lenge siden sist! Og enda har jeg ikke gitt meg med blogging. Grunnen til null blogging er vell fordi det er sommerferie. Skal nyte den, er ikke så lenge til skolen begynner igjen. Så det blir "Hei 10.klasse..". Litt kort, jeg har overnatta en uke hos jentami, Siv. Og en dag hos Henrik. Hengt masse med Espen, KG, Emil, Christian, Fredrik, Siv og Henrik.

Ja, det var en kort oppsummering av de ca 50 dagene mine, nesten. Har i hvert fall gjort mye morsomt ♥

- IneRenate. 

Svar

Kan du begynne med 50 days igjen? Ja, kan begynne med det igjen en dag.

I fotball, hvilken lag heier du på? ManU og RBK ♥

Hva bruker du mest penger på? Klær, tror jeg.

Hva er planene for imorgen? Være med Siv og Fredrik ♥ Endelig, har ikke sett dem på en uke!

Angret på noe som du har gjort? Ja, mye egentlig..

Hvordan er kjærligheten fortiden? Joda, bare bra! :)

Er du bortskjemt? Nei, det er jeg ikke!

Hvem henger du med til vanlig? Hm.. nå fortiden er det vell Siv, Fredrik, KG, Sebastian, Christian og Henrik. Herlig gjeng!

Hva sier din femtende melding og hvem er den fra? Den er fra Siv, og der står det, " Japp :)<3 ".

Tror du på kjærlighet ved første blikk? Ja, faktisk så gjør jeg det.

Har du kjæreste? Nei, det har jeg ikke.

Kommenterer du ofte på andres blogger? Ja, pleier det når jeg har tid. Og de som kommenterer hos meg får alltid en kommentar tilbake! :)

Favoritt farge? Blå og lilla.

Er det noen du ser opp til? Nei, ikke som jeg kommer på nå..

Beste minne? Oslotur med 9B.klasse 2011 ♥

Er du innom alle bloggene som kommenterer din? Ja, har blitt en vane. Liker å se hva andre driver med! Har også blitt en fast leser på noen av dem.

Hva er den beste egenskapen du mener passer klassen din? Useriøse eller bølleklassen!

Er du forelska i en nå? Jupp, er det! :)

Hva merker du først ved en gutt? Smilet ♥

Hva mener du er "riktig" motto for oss ungdommer idag? "Kjærlighet er et brennende vennskap!"


Oooold picture, men har ingen andre bilder akkurat nå.

- IneRenate. 

Noe dere lurer på?

Har tenkt til å ha en liten spørsmålsrunde, har fått noen spørsmål på brev, men har ikke orket å svare - på de fleste. Kommer til å svare klokka 21.00 i kveld, så det er bare å sende inn!

- IneRenate. 

Endelig hjemme, med nett!

Deilig! Ja, har ikke fått blogga på noen dager nå siden jeg har vært borte. Vært på campinga, UTEN nett. Skjønner ikke at jeg har klart meg, men endelig - nå er jeg hjemme igjen, MED nett. Nå skal jeg sove..- IneRenate. 


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


50 Days
Blogg
Camping
Design
Inspirasjon
Music

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits